Nog drie aanhoudingen in onderzoek criminele jeugdgroep

woensdag 22 augustus 2012

In Zaltbommel wordt onderzoek gedaan naar leden van een criminele groep die veel overlast veroorzaakt in Zaltbommel en omgeving. Sinds een grootschalige actie op 14 augustus zijn nog drie aanhoudingen gedaan. Het gaat om drie mannen van 56, 32 en 24 jaar uit Zaltbommel.
Naar aanleiding van meerdere incidenten is besloten de problematiek in Zaltbommel integraal aan te pakken. Daarbij is de afgelopen tijd nauw samengewerkt tussen politie, Openbaar Ministerie en de gemeente Zaltbommel. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een grootschalige actie op 14 augustus waarbij in 8 panden in Nederland zoekingen zijn verricht. Ook werd een 24-jarige inwoner van Zaltbommel aangehouden. Na deze actie zijn op 20 augustus de 56-jarige en 24-jarige man aangehouden voor onder andere drugsbezit. Op 21 augustus is een 32-jarige verdachte aangehouden op verdenking van overtreding van de wet wapens en munitie. Alleen de 56-jarige verdachte wordt morgen voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek gaat voort; lopende het onderzoek worden geen nadere mededelingen gedaan. (11)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zaltbommel | 112 alarmeringen Zaltbommel | Goedkoop Tanken in Zaltbommel | Supermarkten in Zaltbommel | Weerbericht Zaltbommel